Treapta liceală –
o nouă perspectivă

Liceul Moldo-Finlandez (LMF) este în permanentă căutare a celor mai eficiente abordări ale educației, pentru a optimiza timpul și munca elevilor săi. Anual, sunt identificate noi posibilități de actualizare, cu scopul de a oferi absolvenților deopotrivă cel mai înalt nivel de cultură generală, cele mai prețuite aptitudini profesionale, precum și cele mai bune oportunități de continuare a studiilor la nivel superior. Iată câteva avantaje unice de care se bucură absolvenții LMF:

 1. Credite transferabile pentru facultate
  Echipa de Conducere a LMF este angajată, împreună cu Rectoratul Universității Northwest, S.U.A., în procesul de evaluare a obiectelor studiate la treapta liceală în vederea certificării lor, pentru a obține credite transferabile recunoscute internațional, în cadrul Programului Creditului Simultan (Concurrent Credit Program). Așadar, absolvenții LMF vor putea obține diploma de bacalaureat și credite de studii transferabile în vederea continuării educației în mediul universitar direct în anul doi, sau chiar în anul trei. Pentru detalii, accesați: https://www.moldofinlandez.md/credite-transferabile

 2. Cursuri de pregătire pentru examenul TOEFL
  Începând cu anul academic 2021-2022, elevii claselor liceale de la LMF, la limba engleză se vor bucura de instruire în vederea testării TOEFL, în cadrul orarului săptămânal. Cei mai respectați profesori de la American Language Center (A.L.C.) vor preda la LMF, conform unui contract. Vedeți detalii, accesând:
  http://alc.md/pagina-engleza-pentru-testari/

 3. Certificat de tehnician al managementului organizațional
  Grație parteneriatului LMF cu Northwest University, absolvenții vor putea obține Certificat de tehnician al managementului organizațional (Associate in Organizational Management), eliberat de către Northwest University. Calificare cu care pot fi ocupate posturi în câmpul muncii, precum: asistent manager de birou, asistent manager relații publice, asistent manager online marketing, asistent manager resurse umane, etc.

 4. Prioritate la admitere la Facultate în S.U.A.
  Absolvenții LMF au prioritate la admitere la Northtwest University, S.U.A. pentru a beneficia de un program academic excelent și de experiențe profesionale practice în mediul celor mai prestigioase firme din lume (Microsoft, Boeing, etc.) cu care Universitatea colaborează. Pentru a afla mai multe despre Northtwest University, accesează: www.northwestu.edu

Liceul Moldo-Finlandez este școala de vis care ghidează adolescenții harnici în fascinanta aventură a atingerii potențialului lor maxim. Fii unic! Fii elev al LMF!