Grupul ”Arta de a fi tată”

Introducere:

Grupul „Arta de a fi tată” este un cerc de discuții video între bărbații a căror copii sunt elevi ai Liceului Moldo-Finlandez (LMF), discuții moderate de Fondatorul LMF, pastorul Doru Cîrdei. Scopul Grupului, respectiv al discuțiilor din cadrul cercului, este creșterea influenței fiecărui tată în viața copiilor săi. Înregistrează-te aici.

Care sunt obiectivele Grupului?

Grupul „Arta de a fi tată” urmărește următoarele obiective: (a) identificarea calităților pe care un tată demn de urmat le cultivă în viața sa și a copiilor săi, (b) schimbul de experiență între bărbați care au statutul de tată în vederea creșterii eficienței educației propriilor copii, (c) încurajarea reciprocă în vederea reușitei influenței fiecărui tată în viața copiilor lui.

Cine poate participa?

Pot face parte din Grupul „Arta de a fi tată” orice tată care are cel puțin un copil înrolat în LMF, care s-a înregistrat și s-a angajat că va participa cu regularitate, activ la discuțiile video (ZOOM), săptămânal, marți ora 20:00.

Care este perioada existenței Grupului?

Grupul „Arta de a fi tată” se înființează pentru perioada de douăsprezece săptămâni (6 octombrie – 22 decembrie).

Ce condiții trebuie să îndeplinească participanții?

Bărbații care optează pentru a face parte din Grupul „Arta de a fi tată” trebuie să respecte normele pentru sesiunile online ale LMF, să participe activ la discuțiile video, să dea dovadă de respect față de ceilalți bărbați din Grup și să păstreze confidențialitatea discuțiilor cu caracter personal din cadrul Grupului.