AVANTAJE UNICE

LICEENII NOȘTRI POT FI STUDENȚI LA UNIVESITATE ÎN MOD SIMULTAN

Liceul Moldo-Finlandez în parteneriat cu Universitatea Northwest (Northwest University) din S.U.A., va oferi elevilor oportunitatea de a obține credite transferabile recunoscute internațional, în cadrul Programului Creditului Simultan (Concurrent Credit Program). Așadar, absolvenții noștri vor obține diploma de bacalaureat și credite de studii transferabile în vederea continuării educației în mediul universitar direct în anul doi, sau chiar trei. Pentru admitere, accesează: https://forms.gle/h2bXFUGyuajzwhC47

Despre Programul Creditului Simultan

Acest program permite Northwest University și liceelor creștine să se asocieze împreună pentru a oferi cursuri universitare studenților de liceu, permițându-le să înceapă devreme cariera universitară. Succesul programului se bazează pe parteneriatul dintre instructori de liceu calificați și diferitele departamente academice de la Northwest University. Intenția este de a oferi cursuri de educație generală care pot fi aplicate oricărui grad pe care un student îl alege.

De când a început Programul Credit Simultan al Northwest University, mulți liceeni au profitat de această oportunitate studiind concomitent la cursuri recunoscute la facultate în anul întâi și chiar doi. Programul oferă universității o oportunitate de a juca un rol semnificativ în educația elevilor cu performanțe superioare și o oportunitate de a colabora cu instructori de liceu. Programul încurajează vizitele în campus, precum și instructorii colegiului să participe în calitate de lector invitat la sălile de liceu.

Pentru a afla detalii despre acest Program, accesează: https://www.northwestu.edu/concurrent

Avantajele elevilor de la Liceul Moldo-Finlandez:

Începi facultatea devreme

Oricum studiezi la liceu – de ce să nu obții credite transferabile la facultate în acest timp?

Programul Creditului Simultan de la Northwest University este un parteneriat cu Liceul Moldo-Finlandez, care îți oferă posibilitatea de a câștiga credite de studii transferabile la facultate în timp ce ești încă elev la liceu.

Experimentezi cultura universitară la liceu

Programul îți oferă oportunitatea să:

  • Absolvi liceul cu diplomă de bacalaureat și foaie matricolă cu creditele transferabile la facultate.

  • Beneficiezi de o educație de calitate, la nivel de facultate, din partea profesorilor de la Liceul Moldo-Finlandez certificați Northwest University, în timp ce studiezi la liceu.

  • Simți rigoarea cursurilor de la facultate și să înveți cum să fii fruntaș când vei ajunge la universitate.

Obții credit pentru munca grea depusă

Northwest University este acreditată de Comisia pentru universități din nord-vest, S.U.A. la același nivel cu toate universitățile importante, cum ar fi Universitatea din Washington și Universitatea de Stat din Washington.

Ești scutit de anumite cheltuieli

Economisești bani pentru taxa de școlarizare, manuale, etc., în cadrul Programul Creditului Simultan, studiind la liceu și în același timp la universitate. Pentru admitere, accesează: https://forms.gle/h2bXFUGyuajzwhC47 Pentru a afla detalii despre aceste avantaje, accesează: https://www.northwestu.edu/concurrent